Vestiging Amsterdam

Onze financiële experts bieden toegang tot de financieringsmix die het beste bij jouw onderneming en plannen past. We helpen je bij het ontwikkelen van een ijzersterke business case, zodat je je kunt bemoeien met datgene waarvan je hart echt sneller gaat kloppen: jouw zaak.

Vestiging Amsterdam

Jeroen van VarkJeroen van Vark: “Doordat banken zich steeds meer terugtrekken en vaker alternatieve financieringsbronnen moeten worden ingeschakeld, is een ondernemer steeds meer op zichzelf aangewezen en moet er in een veranderend financieringslandschap worden gezocht naar oplossingen voor financiële vraagstukken. Ik wil de ondernemer hierbij ondersteunen, zodat een ondernemer zich bezig kan houden met zijn of haar echte passie: ondernemen. Ik ben ruim vijf jaar werkzaam geweest bij een bank waar ik MKB-ondernemers heb geholpen met de invulling van financieringen. Deze ervaring maakt mij een waardevolle sparringpartner voor ondernemers die op zoek zijn naar (alternatieve) financieringsbronnen. Mijn drijfveren zijn het helpen van ondernemers naar een volgende fase en échte toegevoegde waarde leveren. Dit komt voort uit een persoonlijke en langdurige klantrelatie. Neem gerust contact met mij op om te sparren over de mogelijkheden!"

Bram Kleine StaarmanBram Kleine Staarman: "Nog steeds kloppen ondernemers voor kredietverlening hoofdzakelijk bij hun vertrouwde huisbank aan. Doordat banken steeds voorzichtiger zijn, krijgen ze het krediet niet of enkel tegen ongunstige voorwaarden. Dat is zonde, want als ondernemers wat breder kijken, zijn er wel degelijk andere oplossingen. Ik kan ze helpen om die te vinden en ga graag samen met de ondernemer te werk. We wonen en werken immers in een van de snelst groeiende regio’s van Nederland. Bedrijven in de bouw, logistiek en zakelijke dienstverlening draaien overuren en staan nu voor uitbreidingsinvesteringen. Ook de detailhandel heeft in aanloop naar de feestdagen meer werkkapitaal nodig, de inkoop moet natuurlijk wel voorgefinancierd worden. Daarbij komt dat banken hun lokale aanwezigheid afbouwen. Alles concentreert zich in steeds grotere kantoren. Dat maakt de afstand tot lokale ondernemers steeds groter. Een lokale adviseur kan ondernemers helpen."

We staan garant voor persoonlijke en flexibele dienstverlening en zijn dé partner voor jouw organisatieontwikkeling. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die SmartFunding kan bieden voor jouw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.

SmartFunding helpt je met jouw financieringsvraag

SmartFunding is een nieuw landelijk concept dat MKB-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de €250.000 en 5 miljoen euro

Doe de online intake