Regio Utrecht

Onze financiële experts bieden toegang tot de financieringsmix die het beste bij jouw onderneming en plannen past. We helpen je bij het ontwikkelen van een ijzersterke business case, zodat je je kunt bemoeien met datgene waarvan je hart echt sneller gaat kloppen: jouw zaak.

Marcel Monteba

“Ik ben een professionele krediet- en bedrijfsadviseur die staat voor een pragmatische aanpak. Met SmartFunding wil ik het persoonlijk contact met MKB-ondernemers aangaan om hen te helpen aan (groei) financiering. Ik signaleer terugtrekkende banken, opkomst van digitalisering en een mindere mate van advisering vanuit banken. Daarnaast hebben accountants moeite een adviserende rol in de stijgende behoefte aan (groei)financiering te spelen en zie ik veel miscommunicatie tussen klant, bank en accountant. De bank spreekt de taal van de klant niet en de accountant spreekt de taal van de bank niet. Ik ambieer een positief en opbouwende gesprekspartner te zijn voor de ondernemer om zo de MKB-ondernemers te helpen bij het aanvragen en verkrijgen van financiering. Bedrijven ontzorgen en laten ondernemen is mijn drive.”


We staan garant voor persoonlijke en flexibele dienstverlening en zijn dé partner voor jouw organisatieontwikkeling. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die SmartFunding kan bieden voor jouw organisatie? Voor de regio Utrecht is Marcel Monteba jouw aanspreekpunt, hij helpt je graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

SmartFunding helpt je met jouw financieringsvraag

SmartFunding is een nieuw landelijk concept dat MKB-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de €250.000 en 5 miljoen euro

Doe de online intake