Regio Amsterdam

Onze financiële experts bieden toegang tot de financieringsmix die het beste bij jouw onderneming en plannen past. We helpen je bij het ontwikkelen van een ijzersterke business case, zodat je je kunt bemoeien met datgene waarvan je hart echt sneller gaat kloppen: jouw zaak.

Dirk-Jan Weijers

“Mijn wortels liggen in het vermogensbeheer. Daarbij ben ik, Dirk-Jan, al snel gestart met het regelen van alternatieve manieren van financieren vanuit mijn vermogensbeheerrelaties. In juni 2017 heb ik de stap gezet om een advieskantoor voor SmartFunding in Amsterdam en 't Gooi te starten. Al tijdens mijn studie economie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik samen met een compagnon mijn eerste bedrijf gestart. Dat begon met vermogensbeheer en liep via filmfinancieringen en groene energie financieringen uiteindelijk naar het bedrijfsadvies. Ik help graag startups en scale-ups met funding en groei. Hierbij stel ik het belang van de ondernemer voorop. Soms resulteert dit erin dat niet extern financieren de juiste financiering voor groei is. Mijn ambitie is vooral om samen met de ondernemers naar de passende financiering te kijken; de juiste combinaties van financieringen maken die nodig zijn om ondernemers te helpen met het behalen van hun groeiwensen. Ik wil ondernemen voor ondernemers vooral makkelijk maken.”

Diana Korsse

“Bijna 30 jaar geleden heb ik, Diana, gekozen voor het bankierschap om mijn nieuwsgierigheid naar wat ondernemers drijft en succesvol maakt te kunnen bevredigen. Dat is tot op heden nog steeds mijn passie. En die passie neem ik mee naar SmartFunding Amsterdam, om vanaf februari 2018 samen met Dirk-Jan onze klanten te helpen met bij hun investeringsplannen. Samen hebben wij kennis over verschillende soorten klanten en zijn wij goed op de hoogte van wat er speelt. Dirk-Jan is – net als ik – een echte sfeerbouwer en heeft veel kennis over informele investeerders, startups en scale-ups. Ik heb veel verstand van bancaire financieringen, lease en hypotheekaanvragen voor ondernemers. Op kennisniveau is er geen verschil tussen ons, we vullen elkaar aan. Ik leef mij in in de wensen van het bedrijf en maak daarna graag een vertaalslag van het bedrijf naar de cijfers. Ook laat ik mezelf zien als mens en vermijd ik privé onderwerpen niet. Ik wil dat ondernemers zich op hun gemak voelen en dat er een ontspannen sfeer hangt. Het zakelijke verlies ik hierbij niet uit het oog. De ondernemer steunen in zijn plannen is ons gezamenlijke doel, of dit nu bancaire of alternatieve financiering is!”​

We staan garant voor persoonlijke en flexibele dienstverlening en zijn dé partner voor jouw organisatieontwikkeling. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die SmartFunding kan bieden voor jouw organisatie? Voor de regio Amsterdam zijn Dirk-Jan Weijers en Diana Korsse jouw aanspreekpunt, ze helpen je graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

SmartFunding helpt je met jouw financieringsvraag

SmartFunding is een nieuw landelijk concept dat MKB-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de €250.000 en 5 miljoen euro

Doe de online intake