Terug naar overzicht

Partnership tussen SmartFunding en Capsearch

In oktober 2019 is SmartFunding een partnership aangegaan met Capsearch, het platform voor bedrijfs- en vastgoedfinanciering. De adviseurs van SmartFunding kunnen via dit platform efficiënt en doelgericht financiering aanvragen bij een netwerk van meer dan 40 financiers. 

De adviseurs van SmartFunding hebben nu toegang tot het platform Capsearch. Via dit platform kunnen de adviseurs ondernemers helpen bij het aanvragen van mkb-financiering. De samenwerking stelt de SmartFunding-adviseurs in staat om op een efficiënte en doelgerichte wijze bedrijfsfinanciering aan te vragen bij meer dan 40 financiers.  

Optimaal gefinancierd

Op het platform van Capsearch wordt vraag naar en aanbod van financiering bij elkaar gebracht. Het werkt simpel, snel en effectief. Met het opstellen van één aanvraag bereik je alle geschikte aangesloten financiers. Van banken tot crowdfunders en van lease- tot factoringmaatschappijen, alle partijen zijn efficiënt en doelgericht te bereiken. Zo profiteert iedereen: financiers krijgen de juiste informatie, klanten maken sneller kans op een betere financiering en een adviseur heeft meer tijd voor advies.

SmartFunding helpt ondernemers bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de 250.000 en vijf miljoen. Op basis van onafhankelijk advies, lokale kennis en persoonlijke begeleiding, aangevuld met een onafhankelijke balansrating biedt SmartFunding een financieringsmix die precies past bij iedere ondernemer en zijn toekomstplannen. Ze werkt samen met de belangrijkste banken en beleggingsinstellingen van Nederland en biedt een scala aan financieringsmogelijkheden. Mogelijke vormen van financiering die worden aangeboden zijn klassieke leningen bij banken, leasing, factoring en crowdfunding, private investors of direct lending.