Terug naar overzicht

Uitbreiding SmartFunding in 2018 en 2019

In 2018 heeft SmartFunding haar dienstverlening in verschillende delen van het land uitgebouwd. Zo is het bestaande kantoor Amsterdam uitgebreid met de komst van een tweede franchisenemer, Diana Korsse. Zij zal niet alleen in Amsterdam, maar ook in regio ’t Gooi ondernemers helpen met financieringsplannen. Regiomanager Jeroen van Vark is gestart in de regio’s Den Bosch en Eindhoven. Hij houdt zich bezig met het ondersteunen van ondernemers bij de invulling van financieringen en daarnaast met het ontwikkelen van de SmartFunding-formule.  

Er zijn dit jaar ook nieuwe kantoren gestart. In de laatste maanden van 2018 is Arnoud Doornbos begonnen in Haarlem en Rob Beemster in Alkmaar. Verder naar het zuiden is Bram Kleine Staarman begonnen in de regio Midden-Brabant. Ook in deze regio’s krijgen ondernemers hulp van de experts van SmartFunding om hun ideeën en plannen te realiseren. De groei van bestaande en nieuwe kantoren is een fantastische ontwikkeling die zich doorzet in het nieuwe jaar. In januari zal in Amersfoort een nieuwe adviseur starten en ook in Zeeland en Rotterdam gaat SmartFunding uitbreiden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om te zien wat 2019 gaat brengen!