Terug naar overzicht

Een auto van de zaak: leg je afspraken vast

Een auto van de zaak is nog altijd een van de populairste en meest kostbare secundaire arbeidsvoorwaarden, ongeacht of dit een personenauto of bestelauto is en of deze wordt geleased. In de bijbehorende autoregeling worden afspraken vastgelegd tussen werkgever en werknemers over het toekennen en gebruik van een zakenauto. 
 
Het opzetten van een autoregeling vraagt wat inzet. Er zullen duidelijke afspraken moeten worden gemaakt (en vastgelegd!) over een breed scala aan onderwerpen. Sinds april 2018 werkt SmartFunding samen met AutoLease Support. Deze leasespecialist weet welke afspraken opgezet moeten worden en hoe dit gedaan moet worden. De boodschap moet niet alleen duidelijk zijn, maar deze moet ook afgestemd worden op de gebruiken en cultuur van uw onderneming. 

 

Arjan Overbeeke, eigenaar van AutoLease Support: “Onnodige discussies over een auto van de zaak zijn makkelijk te voorkomen. Een duidelijke autoregeling zorgt voor tevreden medewerkers!

 

AutoLease Support ondersteunt klanten van SmartFunding niet alleen bij het opzetten van een autoregeling voor personeel. Hoewel het proces daar begint kan AutoLease Support ook helpen bij het aanschaffen van leaseauto’s en het besparen op wagenparkkosten. Daarvoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Eerst wordt de juiste leasevorm gekozen en de gewenste leasevoorwaarden bepaald, waarna de juiste auto wordt gekozen. Vervolgens worden leaseoffertes aangevraagd bij verschillende leasemaatschappijen op zoek naar de beste deal. De beste offerte wordt voorgelegd aan de klant, die vervolgens een leaseovereenkomst sluit met de betreffende leasemaatschappij. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met AutoLease Support via 035 62 25 937 of info@autoleasesupport.nl. Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met SmartFunding via +31 85 303 56 65 of info@smartfunding.nl.