Terug naar overzicht

SmartFunding opent deuren voor ondernemers in het Oosten

Dé standaard voor financiering voor het MKB bevindt zich vanaf nu ook in het Oosten. 1 december lanceert SmartFunding een kredietadvieskantoor in regio Apeldoorn - Zwolle waar Nederlandse MKB-ondernemers geholpen worden bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de 250.000 en 5 miljoen euro.

Regio Apeldoorn — Zwolle

Onder leiding van Murat Gül opent SmartFunding op 1 december een vestiging in regio Apeldoorn - Zwolle. Murat Gül is twintig jaar actief binnen de financiële sector, o.a. accountmanagement bij grootzakelijk Rabobank. Murat merkt op dat banken een terugtrekkende beweging laten zien en dat de financierbaarheid complexer wordt. Ondernemers gaan vervolgens te rade bij hun accountant. Het is daarbij van belang dat de rol van de ondernemer en de accountant scherp wordt gesteld. Waarvoor daarbij gewaakt moet worden volgens Murat is dat de accountant namens de ondernemer gaat denken. Een persoon van buitenaf kan met een kritische blik naar de ondernemer kijken en op de juiste manier adviseren, gedacht vanuit een lange termijnvisie, waarbij bepaalde ontwikkelingen goed in het vizier worden gehouden. SmartFunding gaat nog een stap verder. Vanwege de brede en onderscheidende kennis kan de de ondernemer geadviseerd worden over bepaalde zaken waar hij zich niet bewust van is.

‘Naast ondernemer aan tafel in plaats van ertegenover’
‘Ik heb van mijn karakter mijn beroep gemaakt en zit graag naast de ondernemer aan tafel in plaats van ertegenover’ aldus Murat. ‘Ik ga het Oosten verrijken door deuren te openen voor ondernemers. Dat doe ik door oprecht geïnteresseerd te zijn in de klant, positief kritisch mee te denken en de klant te wijzen op kansen’.

Ben jij MKB-ondernemer, ben je zoek naar alternatieve financieringsbronnen en wil je je met je eigen zaak bemoeien? Kijk dan eens op www.smartfunding.nl of neem contact op met Murat.