Terug naar overzicht

Ondernemers in Den Bosch krijgen steun bij groei!

SmartFunding breidt uit! SmartFunding opende op 1 november haar deuren voor ondernemers uit Den Bosch. Op basis van onafhankelijk advies, regionale kennis en persoonlijke begeleiding worden ondernemers uit deze regio een financieringsmix aangeboden die precies past bij zijn of haar toekomstplannen.

Regio Den Bosch

Onder leiding van Michiel Eij opent SmartFunding een vestiging in Den Bosch. Michiel Eij heeft kennis van zakelijke financiering opgedaan bij de ING, en is gespecialiseerd in de waardebepaling van een onderneming. Hierbij kijkt Michiel naast het verleden vooral naar de toekomst van het bedrijf en probeert hij ondernemers vanuit de meest realistische manier te adviseren. Een veelgemaakte fout van ondernemers is dat zij vaak geen goed beeld hebben van de kosten van de verschillende manieren van financiering. Soms zijn ondernemers geneigd om een deel van hun bedrijf te verkopen om op deze manier hun financiering rond te krijgen. Dit gebeurt dan vaak tegen een waarde, die lager is dan uit het businessplan naar voren komt. Daarmee betalen ze een te hoge prijs voor dit deel van de financiering. Daarnaast geven ze eigenlijk aan dat ze het eigen businessplan zelf niet volledig geloven. Het doel van SmartFunding is om MBK-ondernemers te helpen om hun financieringsaanvragen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij specifieke wensen en eisen van de financiers, zodat een eventuele verkoop van een deel van het bedrijf niet nodig is.

Met kennis van verschillende financieringsmogelijkheden én partnerships met banken en alternatieve financiers kan SmartFunding de juiste combinaties van financieringen maken die nodig zijn om ondernemers te helpen met het behalen van hun groeiwensen. Door veranderde regelgeving (o.a. Basel III) en de veranderde acceptatiekaders bij banken is het verkrijgen van financiering voor het MKB complexer geworden. SmartFunding heeft met haar persoonlijke benadering het vermogen tot groei voor het MKB binnen handbereik. “Alle SmartFunding klanten helpen wij met de ideale financieringsmix te verkrijgen en te behouden, zodat ze zich kunnen blijven bemoeien met hun eigen zaak'', aldus Michiel Eij. De werkmentaliteit is daarin uniek. ''Ik geloof dat ik kan bereiken wat ik wil bereiken door zoveel mogelijk mensen te helpen bereiken wat zij willen bereiken'', aldus Michiel Eij.

Ben jij MKB-ondernemer uit de regio Den Bosch, ben je op zoek naar alternatieve financieringsbronnen en wil je je met je eigen zaak bemoeien? Neem dan contact op met Michiel via m.eij@smartfunding.nl.