Arnoud Doornbos

Onze financiële experts bieden toegang tot de financieringsmix die het beste bij jouw onderneming en plannen past. We helpen je bij het ontwikkelen van een ijzersterke business case, zodat je je kunt bemoeien met datgene waarvan je hart echt sneller gaat kloppen: jouw zaak.

Arnoud Doornbos, regio Haarlem e.o.

“Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam bij verschillende financiële instellingen en heb ervaring opgedaan met allerlei soorten financieringen. Alle financiële kennis en ervaring die ik heb opgedaan ga ik inzetten voor de lokale mkb’er in Haarlem en omstreken. Mijn kracht is dat ik niet tegenover de ondernemer ga zitten, maar náást de ondernemer. Ik ga voor het best mogelijke contract en probeer het onderste uit de kan te halen. SmartFunding hoeft niets te verkopen. Ik werk graag samen met potentiële financiers afkomstig uit het bedrijfsleven, die soms hun eigen zaak hebben verkocht en over een boel (praktijk)kennis en kunde beschikken. Wanneer die mensen gevoel hebben bij een sector, bedrijf of product kunnen ze soms bereid een lager rentetarief te rekenen, in het voordeel van de onderneming. Krijgen mkb’ers hun financiering bij de bank niet of niet volledig rond, dat zetten ze groeiplannen meestal noodgedwongen in de ijskast. Dat is zonde, zeker wanneer het project kansrijk is.”

We staan garant voor persoonlijke en flexibele dienstverlening en zijn dé partner voor jouw organisatieontwikkeling. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die SmartFunding kan bieden voor jouw organisatie? Voor de regio Haarlem e.o. is Arnoud Doornbos jouw aanspreekpunt, hij helpt je graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

SmartFunding helpt je met jouw financieringsvraag

SmartFunding is een nieuw landelijk concept dat MKB-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de €250.000 en 5 miljoen euro

Doe de online intake