Jeroen van Vark

Onze financiële experts bieden toegang tot de financieringsmix die het beste bij jouw onderneming en plannen past. We helpen je bij het ontwikkelen van een ijzersterke business case, zodat je je kunt bemoeien met datgene waarvan je hart echt sneller gaat kloppen: jouw zaak.

Jeroen van Vark, regio Zuidoost-Brabant

“Doordat banken zich steeds meer terugtrekken en vaker alternatieve financieringsbronnen moeten worden ingeschakeld, is een ondernemer steeds meer op zichzelf aangewezen en moet er in een veranderend financieringslandschap worden gezocht naar oplossingen voor financiële vraagstukken. Ik wil de ondernemer hierbij ondersteunen, zodat een ondernemer zich bezig kan houden met zijn of haar echte passie: ondernemen. Ik ben ruim vijf jaar werkzaam geweest bij een bank waar ik MKB-ondernemers heb geholpen met de invulling van financieringen. Deze ervaring maakt mij een waardevolle sparringpartner voor ondernemers die op zoek zijn naar (alternatieve) financieringsbronnen. Mijn drijfveren zijn het helpen van ondernemers naar een volgende fase en échte toegevoegde waarde leveren. Dit komt voort uit een persoonlijke en langdurige klantrelatie. Neem gerust contact met mij op om te sparren over de mogelijkheden!” 

We staan garant voor persoonlijke en flexibele dienstverlening en zijn dé partner voor jouw organisatieontwikkeling. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die SmartFunding kan bieden voor jouw organisatie? Voor de regio Zuidoost-Brabant is Jeroen van Vark jouw aanspreekpunt, hij helpt je graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

SmartFunding helpt je met jouw financieringsvraag

SmartFunding is een nieuw landelijk concept dat MKB-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de €250.000 en 5 miljoen euro

Doe de online intake