Peter Rietman

Onze financiële experts bieden toegang tot de financieringsmix die het beste bij jouw onderneming en plannen past. We helpen je bij het ontwikkelen van een ijzersterke business case, zodat je je kunt bemoeien met datgene waarvan je hart echt sneller gaat kloppen: jouw zaak.

Peter Rietman, regio Amsterdam - Amersfoort

“In de regio Amersfoort zijn bedrijven met veel groeiambitie gevestigd. Denk aan bedrijven in de IT, transport, maar ook hoofdkantoren van grote bedrijven. Een heel interessante en centrale regio. Helaas vinden ondernemers die hun ideeën en ambitie willen verwezenlijken het steeds lastiger financiering te krijgen. Een deel van het probleem is dat banken en ondernemers elkaars taal niet spreken en een financieringsaanvraag een ingewikkeld proces kan zijn. Dankzij mijn achtergrond in ondernemen kan ik een brugfunctie vervullen. Ik kan de ondernemer helpen een overtuigende business case en een financieel plan voor de aanvraag te maken. De kracht van SmartFunding is dat we onafhankelijk zijn. We gaan voor de ondernemer de discussie aan met financiers en hebben daarbij één belang: dat van die ondernemer.”

We staan garant voor persoonlijke en flexibele dienstverlening en zijn dé partner voor jouw organisatieontwikkeling. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die SmartFunding kan bieden voor jouw organisatie? Voor de regio Amsterdam - Amersfoort is Peter Rietman jouw aanspreekpunt, hij helpt je graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

SmartFunding helpt je met jouw financieringsvraag

SmartFunding is een nieuw landelijk concept dat MKB-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de €250.000 en 5 miljoen euro

Doe de online intake